Назад

Лога на РИЗН в Logo Talks – книга на Art Power International

В края на миналата година излезе книгата на Art Power – Logo Talks. Както става ясно от името ú в нея са поместени лога, а когато разлистите страниците ú ще разберете, че те наистина говорят :) Логата в книгата са на дизайнери от цял свят, с различни идеи и стилове на работа. Като символ, а също и като начин на комуникация, логото ни показва чара, и силната си енергия. То може да бъде видяно почти навсякъде в нашето ежедневие. На улицата, в мола, в ресторанта или на стената в някоя малка уличка. Целта на изданието Logo Talks е да помогне на повече хора да разберат по-добре един от най-познатите и важни елементи на дизайна. Logo Talks подава ръка на тези дизайнери, които се вдъхновяват от работата на свои колеги и ги подкрепя да създадат нещо свое.

Ние получихме книгата само преди няколко дена и останахме много доволни. Имаме удоволствието лога на уеб дизайн студио RIZN да са поместени на цели 7 страници. Преди малко повече от 1 година също бяхме оценени високо от американския справочник за шрифтове 1000 Fonts. Именно затова се зарадвахме толкова когато разбрахме, че отново са ни оценили и то са ни дали поле за изява на толкова много страници в книгата на Art Power. В нея присъства нашето лого във варианта който разработихме за серията от тениски, които направихме през лятото на 2008. Поместени са още варианти на логата ни за Fanelkite.com, Abstracta, Erta Consult, NAB Architects, Sectron, Silver Noise, Puket Events Studio, Tankov Architects, Stratpol Advisory, Noise Architects и др.

Ако снимките по-долу не са ви достатъчни и искате да разгледате още лога и фирмена идентичност на уеб дизайн студио RIZN, които сме правили за клиентите ни разгледайте в нашите лого дизайн проекти.

 

Вашата оценка?


Коментари

 1. 14.05.11 в 13:36

  Dimitar Feridanov

  Харесва ми как сте представили логата. Много изчистена и същевременно достатъчно ясна визия. Не е случайно, че всеки път ви оценят високо. Продължавайте в същия дух и не обръщайте внимание на ламери. Който не разбира… просто не разбира и това си е:)

 2. 31.05.11 в 13:35

  Petq Dimova

  Ееееееее! Браво бе. Пак избихте рибата с готините лога. Ми то кво друго да се очаква като си имате супер якия дизайнер. Надявам се някой ден да мога и лично да се запозная с него :))))

 3. 20.07.11 в 13:37

  Николова

  Поздравления!
  Много харесвам вашата работа!
  Продължавайте все така!:)

Write a comment