Назад

Периодичната Таблица на SEO-то

Периодичната Таблица на SEO-то

Всеки онлайн търговец е зависим от Google, колкото повече, толкова повече. За всички добрата откриваемост и добри позиции в търсачката са пряко обвързани с продажбите. Периодичната таблица на SEO-то, ще ви помогне по-добре да се ориентирате в алготитъма на Google и на кои фактори и сигнали да обърнете внимание.

Можете да изтеглите таблицата в PDF формат, удобна за разпечатване от тук: Периодичната таблица на SEO-то.

Периодичната Таблица на SEO-то
5 (100%) 13 votes


Коментари

 1. 29.06.17 в 14:28

  Таблицата е страхотна, но може би ще успее да стане по-достъпна, ако бъде преведена на български. Българите обичат да четат на български :D

 2. 25.03.18 в 13:39

  SEO е метод при който дадена страница в интернет бива така променена, че тя да отговаря на стандартите и изискванията за качество, скорост, популярност и значимост на търсачките и потребителите :)

 3. 11.02.19 в 22:06

  В днешно време бизнес без намесата на SEO би бил немислим. Добре е да се знае, че ефекта от него не е мигновен но пък за сметка на това е дългосрочно средство за надмощие в органичните резултати. Стотици са факторите определящи SEO стойността на един уебсайт. През 2018г. мобайл версиите заместитха десктоп като фактор в ранкирането на всеки уебсайт. Перфектния UX & скорост са основни предпоставки за положителни сигнали за сайта.

 4. 12.03.19 в 15:42

  Ясно е, че онлайн присъствие без SEO е немислимо, но бих допълнил, че както резултатите са дългосрочни, така и не точно. Имам предвид, че не трябва да се спира работа, защото конкуренцията не го прави. Което означава, че дори да се постигнат определени резултати, не трябва да се оптускаме, а да се продължи работата по оптимизацията на сайта, защото лесно може да бъдете изместени назад в класацията от по-усърдните в бранша.

 5. 18.11.19 в 18:44

  А как се е видоизменила тази „менделеева“ таблица за 4 години ?

 6. 28.10.20 в 19:39

  TED

  Супер качествена таблица, само че вече не е хич актуална :)

Write a comment