Назад

Уникални екстри за вашият онлайн магазин

Разгледайте уникалните функционалности които можем да изработим за вас.

Лизинг с изчисление на ГПР
Лизинг с изчисление на ГПР

Модулът за лизинг с изчисление на ГПР е един от разработените от нашия екип разширения за онлайн магазини на платформата Magento.
С него имате пълна гъвкавост при определянето на тарифата, по която ще се изчисляват вноските. Въвеждането на данните от административния панел е изключително улеснено и бързо. Попълвате лихва за избрания период (%), месечна такса в % и в лева, и всичко останало се изчислява автоматично. Вашите клиенти получават точна и конкретна информация относно цената на месец, която ще платят за избрания период, както и за годишния процент на разходите, които ще направят, и за крайната сума за плащане на стоката. Лесно могат да изберат най-удобния за тях вариант на погасяване на лизинга.
Изчисляването на ГПР също става автоматично, без намеса от страна на търговеца или клиента.

*ГПР – Годишен процент на разходите

Партньорска програма

Увеличете продажбите си от 20% до 500% с нашият модул за партньосрка програма (Affiliate Network)! Ние ще ви помогнем да създадете мрежа от партньори, които непрекъснато ще ви водят нови клиенти и ще рекламират вашите продукти. С помощтта на тази мрежа ще направите невероятен скок в трафика си и в резултатите на търсачките. Връзки и банери към вашия магазин ще бъдат публикувани в много сайтове, форуми и блогове благодарение усилията на вашите партньори. Всичко, което трябва да направите, е да гледайте и да се наслаждавате! Успешните онлайн магазини имат нужда от професионално отношение и развитие. Модулът за партньорска програма е богато функционален и ви дава възможност да определяте различни нива на комисионни, да управлявате автономно банери и рекламни карета, които вашите партньори да разпространяват, както и изплащанията на комисионните към тях. Модулът ви позволява да създавате и индивидуални промо кодове, които да бъдат използвани за привличане на нови партньори.

Партньорска програма
Бонус точки и награди
Бонус точки и награди

Наградете клиентите си за добро поведение! Можете да поощрявате посетителите на онлайн магазина ви с бонус точки и награди, когато се регистрират, записват се за бюлетин, оставят отзиви и коментари за продуктите ви, участват в анкети. С помощта на модула стимулирате клиентите си да ви препоръчват на техни приятели, а приятелите им - да пазаруват през онлайн магазина, отново чрез поощрения. Имате възможност да лимитирате броя на бонус точките и да определяте за всеки клиент по отделно или за цяла група специфични правила за награждаване. Определяте срокове на употреба на точките, следите баланса им, както и уведомявате клиентите си за изтичане на валидността на бонусите. Получавате пълен контрол и проследяване на получаването, употребата или поканите за пазаруване от вашия онлайн магазин.

Автоматични промоции при поръчка

С помощта на този модул успявате лесно да подтикнете клиентите си към импулсивни поръчки чрез промо банери. Рекламите ви се появяват в кошницата или при самото плащане на покупките, според конкретни правила, които създавате самите вие. Имате възможност умело да водите клиентите си и да ги накарате да обърнат внимание точно на това, което искате. Използвайте Магенто модула за промоции при поръчка, за да увеличите вашите продажби, чрез неустоимите оферти, които ще предложите на клиенти си. Например, „Купи продукт X и получаваш 20 % отстъпка“, „Купи продукти за повече от 50 лв. и получаваш продукт Y само за 15 лв.!“, „Купи продукт N и получаваш продукт K безплатно!“, и др. Успявате да таргетирате много точно вашите послания благодарение на възможностите за определяне на правила, според които да се показват промо банерите ви. Според клиента, или групата клиенти, според етапа, според броя и вида на вече закупените стоки вие успявате да поставите точната реклама, на точното място и подходяща за точния потребител.

Автоматични промоции при поръчка
Автоматично свързване на продукти
Автоматично свързване на продукти

Този модул позволява още по-улеснено добавяне и показване на свързани продукти. Само определяте правилата, а софтуерът върши всичко останало, като увеличавате средната стойност на поръчките в магазина ви! Точно кои продукти да се показват и на какъв принцип? Задавате сами опциите като – визуализиране на продуктите на случаен принцип или по последния добавен, или на подобни като имена продукти; взимане на продукти само от определена категория или само на такива, които са в наличност, или само на продукти с определен ценови диапазон. Имате възможност да позиционирате множество блокове със свързани продукти, на което и да е място на сайта ви, пълни с различно съдържание. Модулът на Magento за свързани продукти може да се използва успешно и за банери, промоции, изнесен текст и много други.

Напомнящи писма

Модулът за напомнящи писма(e-mails) ви позволява да поддържате постоянна връзка вашите клиентите, успешно да комуникирате с тях и онлайн магазинът ви да остава винаги в съзнанието им. Увеличавате оборота си, чрез проследяване и изпращане на писма до всичките ви клиенти, които са изоставили кошниците си без да са реализирали поръчка. Получавате статистика, която ще ви помогне в последващата комуникация с клиентите ви. Модулът за напомняне позволява създаването на специално таргетирани промоции на продуктите, които са били поставени в списъците „Желани продукти“ на посетителите ви. По този начин ги правите доволни и лоялни, защото получават усещането, че предвиждате нуждите им. Имате възможност да създавате сами неограничен брой правила, по които да достигате и комуникирате с клиентите си.

Напомнящи писма

Научете повече за електронната търговия и предимствата на платформата Magento

Тайните на Magento

Запознайте се с Magento - най - успешната платформа за онлайн търговия.

Тествай Magento