Назад

Изработка на онлайн магазин с Magento

Оценка:
707 гласа, оценка 4.72 от 5

В наше лице ще намерите партньор, който да изгради успешно Вашият онлайн бизнес, да предлага идеи за развитие и разширяване, за да достигнете до нови клиенти и пазари. Ние специализираме в изработката на онлайн магазини на платформата Magento Commerce.

Още проекти Скрий проекти

Защо RIZN?

Животът е твърде кратък, за да пазарувате офлайн! Ето защо сме фокусирани в електронната търговия и не спираме да се развиваме с визия към създаване на нови пазарни ниши за нашите клиенти.

Какво предлагаме?

Ние вярваме, че вашите клиенти заслужават най-доброто онлайн обслужване. Нашата мисия е да сме сигурни, че онлайн магазинът, който ще създадем за вас, предоставя именно това.

Какво получавате?

В наше лице ще намерите партньор, който да развие успешно Вашия онлайн бизнес. Благодарение на нашите възможности и опит в електронната търговия, изграждаме едни от най-печелившите онлайн магазини.

Научете повече за уникалните функционалности и възможности, с които да увеличите продажбите и клиентите на вашия онлайн магазин.

Лизинг с изчисление на ГПРЛизинг с изчисление на ГПР

Модулът за лизинг с изчисление на ГПР е един от разработените от нашия екип разширения за онлайн магазини на платформата Magento.
С него имате пълна гъвкавост при определянето на тарифата, по която ще се изчисляват вноските.

Подробно
Партньорска програмаПартньорска програма

Увеличете продажбите си от 20% до 500% с нашият модул за партньосрка програма (Affiliate Network)! Ние ще ви помогнем да създадете мрежа от партньори, които непрекъснато ще ви водят нови клиенти в онлайн магазина ви и ще рекламират вашите продукти.

Подробно
Бонус точки и наградиБонус точки и награди

Наградете клиентите си за добро поведение! Можете да поощрявате посетителите на онлайн магазина ви с бонус точки и награди, когато се регистрират, записват се за бюлетин, оставят отзиви и коментари за продуктите ви, участват в анкети.

Подробно
Автоматични промоции при поръчкаАвтоматични промоции при поръчка

При изработка на онлайн магазин, с помощта на този модул успявате лесно да подтикнете клиентите си към импулсивни поръчки чрез промо банери. Рекламите ви се появяват в кошницата или при самото плащане на покупките, според конкретни правила, които създавате самите вие. 

Подробно
Автоматично свързване на продуктиАвтоматично свързване на продукти

Този модул позволява още по-улеснено добавяне и показване на свързани продукти при изработка на онлайн магазин. Само определяте правилата, а софтуерът върши всичко останало, като увеличавате средната стойност на поръчките в магазина ви! 

Подробно
Напомнящи писмаНапомнящи писма

Модулът за напомнящи писма(e-mails) ви позволява да поддържате постоянна връзка вашите клиентите, успешно да комуникирате с тях и онлайн магазинът ви да остава винаги в съзнанието им. 

Подробно

Научете повече за електронната търговия и предимствата на платформата Magento

Тайните на Magento

Запознайте се с Magento - най - успешната платформа за онлайн търговия.

Тествай Magento